2009年6月10日 星期三

「Made for iPod」貴氣喇叭

好多人都會用 iPod 接外置喇叭,論靚聲首選KEF Picoforte media center edition音響組合,它提供二合一iPod底座及電腦音響解決方案,採用100% 鋁金屬物料鑄造,無線iPod的遙控器功能齊備,已取得Apple的「Made for iPod」認證,由Apple授權組合支援iPod的晶片,除支援最新iPodiPod Touch外,更支援電腦音樂播放。iPod音響組合可配合最新的4G iPod nano2G iPod Touch使用。

不過喇叭成三四千蚊,比 iPod 貴,值唔值就見仁見智!

 KEF (電話: 2422 2308)

售價: $4,980 (Picoforte 3 media center edition)

 $3,180 (Picoforte 1 media center edition)

張貼留言